Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Lokal itfaiye yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın tüm düzenleyici gereklilikleri içinladığından ve emniyetli bir tahliye rotası esenlamada yanık evetğundan emniyetli olurlar.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce pazari bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve dışarıya doğru açılmalıdır.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda tabir belirtilen noktalarda makul süre ısı ve kıvılcım intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı başta olgunlaşmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle baş başa şerik özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı kuruluşda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nispeten farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Kayranında bilirkişi ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye usturuplu yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Bapsı Kolu aşağı sağlıklı itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Cenah Yangın Çıkış Kapısı dokumasında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangın Kapısı kızılırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page