Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hiç şüphe namevcut ki yangın felaketi, sene içre can yitirilmesine neden olan en koskocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaca bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem de emtia kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında kişi ve orospu kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma alanından kâr olmak amacı ile yapılan, en fazla 100 erkek kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nefer nüshasına ilişkilı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi altına alınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur kucakin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yangın kapısı ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın intikalini belirli bir hin aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Bununla beraberinde bayağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde uslu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin hâl anında bapnın olanaklı olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Report this wiki page